“GEDURENDE HET DIENSTVERBAND BIEDT JAVA LEGENDS HAAR MEDEWERKERS VOORTDUREND EEN ONTWIKKELTRAJECT AAN”JAVA LEGENDS

ACADEMY

De spil in ons carrièreconcept is de Java Legends Academy. Dit is een inhouse opleidingscentrum waar onze collega’s erkende studies en trainingen volgen, op welk punt in hun carrière ze ook staan. Deze opleidingen worden verzorgd door geaccrediteerde opleidingsinstituten; zoals Computrain, Avop en HRD Group.

De kennisontwikkeling van onze Junior Java collega’s begint breed om een goede basis te leggen voor een succesvolle Java carrière. Daarna wordt er gespecialiseerd op het gebied van Java Development. Onze ervaren Java Legends kunnen gelijk opleidingen volgen die passen bij hun ervaring en niveau.

Voor elke Java Legend hebben wij uiteenlopende mogelijkheden voor een mooie carrière. Aan de hand van vaardigheidstrainingen ontwikkelen zij bovendien allerlei persoonlijke competenties; zoals durf, betrokkenheid, creativiteit, impact, integriteit, initiatief, klantgerichtheid, besluitvaardigheid, energie, ondernemerschap, samenwerking, stressbestendigheid, luisteren, zelfinzicht en leervermogen. Hierdoor kunnen onze professionals in de praktijk nóg meer voor onze opdrachtgevers betekenen.

Voor zowel onze medewerkers met als zonder IT-achtergrond hebben wij specifieke opleidingsprogramma’s ontwikkeld waarin zij eigenaar zijn van hun eigen ontwikkeltraject.

USP’S EIGEN JAVA ACADEMY

CONTINU TRAINING

De IT-markt ontwikkelt zich in razend tempo. Wat je vandaag leert, is morgen alweer oud nieuws. Java Legends leidt je op tot flexibele business-minded Javaan dat in deze dynamische markt bovenaan het verlanglijstje van de beste bedrijven staat. We stellen je op de proef met een intensieve bootcamp, waarin je persoonlijke grenzen opzoekt en verlegt. Na de bootcamp ben je klaar voor je eerste opdracht.

COACH

Ons doel is om het talent van onze medewerkers naar een steeds hoger niveau te tillen. Hun persoonlijke ontwikkeling staat daarom centraal, op welk punt zij ook staan in hun carrière. Samen met hun persoonlijke coach ontdekken ze hun passies en talenten, zodat ze gericht kunnen werken aan hun ambities. Gedurende het ontwikkeltraject wordt iedere collega ondersteund door een eigen coach. Samen maken zij een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) dat aansluit op hun kennis en vaardigheden op dat moment. Zo krijgt iedereen de kans zich op zijn eigen manier en eigen tempo te ontwikkelen tot een ware Java Legende.

BEGELEIDING OP MAAT

Je staat er niet alleen voor. Integendeel zelfs. Onze trainingen en coaching programma’s zijn een belangrijk onderdeel van je ontwikkeling. Samen kijken we waar je goed in bent en waar je interesses liggen binnen de vakgebieden die we ondersteunen.

VAN TALENT TOT JAVA LEGEND


Wanneer een nieuwe medewerker als starter instroomt, begint deze collega als Talent. In deze fase volgen onze Talenten de kennis- en andere opleidingen die ze nodig hebben in hun vakgebied. Na 24 maanden groeit een collega door naar JAVA Professional, een fase waarin kennis en vaardigheden nog verder ontwikkeld worden en er gekozen wordt voor een richting als specialist, leidinggevende of projectmanager. Na een aantal jaren kennis en ervaring opdoen, waarin men zichzelf ontwikkeld tot IT zwaargewicht, mogen onze collega’s zichzelf JAVA Legend noemen.


ONZE PARTNERS


Computrain

De Academy is ontwikkeld in samenwerking met CompuTrain. CompuTrain behoort tot de absolute top van gecertificeerde IT opleidingen in Nederland. Dit partnership stelt True Legends in staat om onze collega’s onbeperkt op te leiden tijdens maar ook na het Young Talent Traineeship.

AVOP

Bij de selectie van de top van afgestudeerd Nederland maken wij gebruik van de diensten van AVOP, onze assessmentpartner. Klik hier voor meer informatie!

HRD Group

HRD Groep legt de nadruk op de persoonlijke ontwikkeling en ondersteunt True Legends om zijn medewerkers extra te kunnen laten excelleren in hun vak.