JAVA TALENT DAY

Geen IT achtergrond maar wel affiniteit met IT? Of wil jij graag doorpakken op jouw IT opleiding? Dan zit je bij ons goed! Als je een HBO/WO diploma op zak hebt, nieuwsgierig bent en graag het verschil maakt, is dit je kans om je carrière te kickstarten bij Java Legends.

De Java Community Dag stelt je in staat om kennis te maken met Java Legends en het ontwikkeltraject dat wij bieden. We starten met een lunch en daarna zal de Managing Director de middag openen. Uiteraard gaan we je meer vertellen over de Java Academy en de carrièremogelijkheden bij Java Legends. Er zal een interessante case zijn in de middag om een nog beter beeld te krijgen van Java Legends en het werk dat je zult gaan doen. De middag sluiten we gezellig af met een borrel.

Gedurende het gehele jaar sluiten er zich iedere maand 10 nieuwe Legends aan bij de Java Community. Ben jij benieuwd hoe jij het maximale uit je eigen legende kunt halen? Meld je dan nu aan voor de Java Legends Community Dag!

Datum: 18 november 2016
Aanmelddeadline: t/m 12 november 2016
Tijd: 12:30 – 18:00 uur (inclusief lunch en borrel)
Locatie: B. Amsterdam Toren A, 5e etage, John M. Keynesplein 12 in Amsterdam

Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen via: recruitment@java-legends.nl

IT MASTERS 2015, COMPAGNIETHEATER

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Masterclass Software Engineering
Wanneer: 15 februari
Waar: B2 (5e verdieping, Toren A) John M. Keynesplein 12-46 1066EP Amsterdam
Meer info: TRUE LEGENDS

HOE AANMELDEN?

Aanmelden voor onze inhousedag kan tot en met woensdag 12 november 2016 door je CV te sturen naar recruitment@java-legends.nl

AANKOMENDE EVENEMENTEN