• Connector.Connector.

  LEGENDARISCHE JAVA CULTUUR

 • Connector.Connector.

  MAANDELIJKS STARTEN 10 JAVA DEVELOPERS

 • Connector.Connector.

  DOOR ONZE ARBEIDSMORAAL, CONTINUÏTEIT & ARBEIDSVREUGDE EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT

 • Connector.Connector.

  DÉ PARTNER IN ALLE OPZICHTEN VOOR IT TALENT

DE PARTNER VOOR ZOWEL JAVA DETACHERING ALS DETA-VAST PROJECT ONDERSTEUNING

 

Java Legends is dè werkgever voor ervaren java-professionals en partner voor zowel detachering als deta-vast. Middels een multi-channel wervingsapparaat heeft Java Legends toegang tot de top HBO & WO Talenten en via onze communities tot de ervaren en betrokken Java Professional. Daarnaast beschikken wij over een sterk intern ontwikkeltraject waarin continu geïnvesteerd wordt in de persoonlijke en java-gerichte ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching.

Periodiek nodigen wij onze partners uit voor “rond-om de tafel” gesprekken. Wij sparren met elkaar over relevante capaciteitsvraagstukken, zoals: de instroom en behoud van jong IT Talent, het gewenste opleidingsniveau, arbeidsmotivatoren en emolumenten die bij de nieuwe generatie er écht toe doen. Java Legends realiseert direct met haar medewerkers impact op de bedrijfscultuur en op de werkvloer van onze opdrachtgevers. Dit leidt enerzijds tot meer arbeidsvreugde en anderzijds tot meer energie & productiviteit bij de Java Legend in dienst van onze opdrachtgevers.

De hedendaagse IT markt is continu in beweging. In een veranderende markt vragen bedrijven naar andere type Javanen met de juiste competenties. Waar de vraag naar IT’ers enorm stijgt, is er een groot tekort aan startende en ervaren Javanen. Mensen die op de werkvloer in staat zijn om beweging te creëren. Java Legends beschikt over een eigen IT Academy en leidt dagelijks IT talenten op die net klaar zijn met hun studie of maximaal 3 jaar werkervaring hebben. Ook nodigen wij onze partners maandelijks uit om over uitdagende IT, HR, en capaciteitsvraagstukken te brainstormen. Deze betrokkenheid is essentieel om met elkaar te spreken over de uitdagingen en ontwikkelingen die bedrijven hebben omtrent IT talent. Op deze wijze is Java Legends samen met haar partners nog beter in staat om de juiste IT’ers in te laten stromen.

LEES MEER !

WAAROM JAVA LEGENDS?

ONS ONTWIKKELTRAJECT

Java Legends beschikt over een sterk intern ontwikkeltraject. We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. Door onze partnerships met de top in opleidingen, zoals Computrain, Avop en HRD Group blijven onze collega’s doorlopend zichzelf ontwikkelen. Daarnaast is ons ontwikkeltraject op maat aan te passen waardoor beginnende en ervaren Java Developers zich door kunnen blijven ontwikkelen en naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers.

ONZE MEDEWERKERS

Java Legends zegt niet voor niets: de waarde zit hem in onze collega’s. Middels ons partnership met Business Talent Network halen wij alleen de “TOP 25% hoog opgeleiden” van Nederland in huis. Onze collega’s worden ieder begeleid door een eigen Talent Manager. Zij kunnen zich tijdens het onbeperkt certificeren behalen zo dat een ieder zich kan blijven ontwikkelen.

ONZE KENNIS

Java Legends beschikt over de beste kennis op het gebied van IT. Hierdoor is Java Legends de maximale kennispartner in alle opzichten voor Java Developers. Als partner bestaat er bij ons de mogelijkheid voor zowel detachering als deta-vast.

MEER WETEN?
NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

ALGEMEEN NUMMER:
☎ 020 4215118