• Connector.Connector.

  Werken met de nieuwste technologieën

 • Connector.Connector.

  Mogelijkheid tot start eigen IT bedrijf

 • Connector.Connector.

  Legendarische bedrijfscultuur

 • Connector.Connector.

  Ruimte om te groeien

 • Connector.Connector.

  100 m2 whiteboard muur en goede koffie


OR AT LEAST… UNLIMITED EDUCATION!

Java Legends beschikt over een sterk intern ontwikkeltraject. We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. Door onze partnerships met de top in opleidingen, zoals Computrain, Avop en HRD Group blijven onze collega’s doorlopend zichzelf ontwikkelen. Daarnaast is ons ontwikkeltraject op maat aan te passen waardoor beginnende en ervaren Java Developers zich door kunnen blijven ontwikkelen en naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers.

 

WORK HARD, PLAY HARD

Bij Java Legends werken we hard om het maximale uit onze ware legende te halen. Dit is in balans door de lol die we onderling maken. Java Legends is daarmee een hechte club van collega’s waarbij je tussen de bedrijven door een potje Fifa op de Playstation speelt of elkaar uitdaagt voor een pot tafeltennis. Maandelijks hebben we op kantoor inhoudelijke, interactieve sessies die we afsluiten met een mooie borrel!


 

ONZE CULTUUR

Java Legends is een dynamische organisatie die een aantal kernwaarden hoog in het vaandel heeft staan. Deze kernwaarden zijn gebaseerd op wie Legends zijn en wat wij als mens-mens organisatie belangrijk vinden: drive, lef, fun, groei en samen.

 • Connector.

  DRIVE

  Als je je kop niet boven het maaiveld uitsteekt, kan je ook geen kansen zien. Bij Java Legends begrijpen we dat als geen ander. Wijzelf, maar vooral ook onze Javanen. We ondernemen, gaan lastige situaties niet uit de weg, nemen beslissingen en zijn niet bang onze mening te geven.

 • Connector.

  LEF

  Lef is nodig om het verschil te maken. Bij Java Legends nemen we initiatief en gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Onze mensen durven de kritische vragen te stellen, durven feedback te geven en te ontvangen, durven hun kop boven het maaiveld uit te steken, kortom: hebben het lef om een Legend te zijn!

 • Connector.

  GROEI

  Voor Java Legends is groei één van de meest belangrijkste aspecten van onze bedrijfscultuur. Om die reden is de wil om te groeien voor ons belangrijk, dat past bij onze ambitie. Groei is zelfreflectie. Daarom stap je bij ons buiten je comfortzone waarmee je jezelf in staat stelt om te groeien als professional en mens. Daarmee kun je bij Java Legends tot legendarische hoogtes stijgen.

 • Connector.

  SAMEN

  Werken bij Java Legends is onderdeel zijn van een team zeer gemotiveerde professionals. Teamwork is hierbij essentieel want alleen samen zijn we de beste! Samen kijken we waar jouw kracht ligt zodat we je verder kunnen helpen door middel van coaching. Voor klanten organiseren wij maandelijks kennissessies om samen interessante onderwerpen aan te snijden. Intern hebben we vrijdagmiddagborrels en maken we er samen een leuke werkplek van!

 • Connector.

  FUN

  Work hard, Play hard!


GUIDING VALUES

Bij Java Legends hanteren we een drietal guiding values. Het zijn de maatstaven waar we ons eigen gedrag en dat van anderen aan afmeten en op basis waarvan we beslissingen nemen. Met deze guiding values zorgen we voor evenwicht tussen houding, regels en gedrag.

Have the guts to be legendary

Als je je kop niet boven het maaiveld uitsteekt, kan je ook geen kansen zien. Bij Java Legends begrijpen we dat als geen ander. Wijzelf, maar vooral ook onze Javanen. We ondernemen, gaan lastige situaties niet uit de weg, nemen beslissingen en zijn niet bang onze mening te geven.


Think legendary business

IT is big business. In een markt die zo hard groeit, liggen de successen voor het oprapen. Je moet ze alleen wel weten te spotten en durven pakken. Anders doet iemand anders het. Die grenzeloze ambitie om de concurrentie voor te blijven maakt dat we er elke dag weer vol tegenaan gaan.

Create your own legend

Zelfontwikkeling begint bij zelfkennis. Weten waar je goed in bent en waar het beter kan. Jezelf een spiegel durven voor houden en je hand in eigen boezem steken als dat nodig is. Niet weglopen voor kritiek, maar er je voordeel mee doen. Als je begrijpt dat je je fouten ook als successen kan uitleggen, heb je de halve wedstrijd al gewonnen.